
מסיבת יום חמישי בנעליים אדומות: החתונה של נופר ואיתמר
21.12.19אין דבר שאנחנו אוהבות יותר מסיפורי אהבה שכמעט ולא קרו. הם גורמים לנו לחדש שוב ושוב את אמונתנו בגורל, במנט-טו-בי ובקומדיות רומנטיות. נופר ואיתמר, שאת חתונתם אנחנו מארחות היום, כמעט ולא הפכו לזוג - אבל משהו בכוכבים היה כנראה כתוב מראש, והוביל אותם זה לזו - עד לחתונה המקסימה שלהם.
הם הכירו במקריות מוחלטת, כשהיא ישבה בכיכר רבין ושוחחה באנגלית עם חברה גרמנייה שלה. חבר של איתמר התחיל עם חברתה, וכך יצא שנופר ואיתמר מצאו את עצמם כנספחים לפלרטוט אליו לא היו קשורים. הם החלו לשוחח וראו כי טוב, עברו לפייסבוק, ואז לטלפון ואז כמעט יצאו לדייט מספר פעמים, אבל בסוף לא. החיים נמשכו.

שנה לאחר מכן הם נפגשו שוב מאחר וחברתה של נופר ואותו חבר של איתמר שמרו על קשר חברי. כך יצא שבמפגש חברים משותף, נופר ואיתמר הבינו שעדיין יש משיכה ועניין ביניהם והחליטו שהפעם לא נותנים לעניין הזה להתמסמס. למחרת המפגש נופר שלחה הודעה, בערב איתמר הזמין אותה לצאת - והשאר הוא היסטוריה.
הצעת הנישואין של איתמר הייתה צנועה, פשוטה וקסומה. השניים נסעו לטייל בדרום אדום, השכם בבוקר ביום שבת, לפני שהאיזור התמלא באנשים. אחרי לא מעט הליכה, הם עצרו בנקודת תצפית ואכלו ארוחת בוקר. כשסיימו, איתמר הציע. ואנחנו אומרות - תמיד להציע על בטן מלאה!
לשניים היה חשוב לערוך חתונה כיפית שתהיה בראש ובראשונה מהנה עבור האורחים. הם ידעו שהם רוצים מסיבת תל אביב ביום חמישי עם מיקום מרכזי בעיר, דיג'יי שיידע לשלהב ולהרים וכמובן - אוכל מעולה.
הם התארגנו בבית ביחד, בכיף ובניחותא, יצאו לצילומי זוגיות מקסימים ברחבי תל אביב בהם כיכבו הנעליים האדומות המטריפות של נופר, והמשיכו בדרכם לאירוע האינטימי והסופר כיפי שארגנו לאורחים שלהם אשר כלל אוכל טעים, טקס מרגש ומסיבה מעולה אל תוך הלילה. קשה לנו לחשוב על דרך מהנה יותר להתחיל סוף שבוע.
קרדיטים:
צילום סטילס: ג׳ן סלדקוב
מקום האירוע: הקומה הרביעית
תכשיטים: Malka Jewelry
מוסיקה: Nexu - סער לגזיאל
צילום וידאו: אור חן (חופה בלבד)
קייטרינג ובר: של המקום
שמלה:שירי ויינשטיין לוי
איפור ושיער: טס מטלר
נעלי כלה: אצבעונית
חליפת חתן: מסימו דוטי וסטורי
נעלי חתן: Aldo
אקססוריז: סיכה לשיער - Ziz & Clo
חוויות: Tattooit - קעקועים זמניים לאורחים עם פרצופי הזוג
מתנות לאורחים: כרטיסי גירוד חישגד
קרדיטים נוספים: Amkiri - Visual Fragrance קעקועים ריחניים
מאת:כלות אורבניותלעוד השראות
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות