Winter Bloom: החתונה של נועה ותומר
10.03.26
קבלו את הויז׳ן המדויק הבא: ערב חורפי של יום חמישי, תל אביב, אוכל טוב וגוד וייבז. המכלול המושלם הזה כיכב בדמיון של הזוג שמתארח אצלנו היום, ובלי ספוילרים מיותרים - נספר לכן שהכל לגמרי התממש, והיה אפילו מהמם יותר ממה שזה נשמע.




כמו הרבה דברים טובים, הסיפור של נועה ותומר התחיל באינסטגרם, שם הכירו. אחרי המון שנים יחד, הם הגיעו לסטטוס ההו-כה מוכר של המון זוגות, של התחושה ש״אין סיכוי שהפרטנר יצליח להפתיע אותי״. ובכן, במקרה של נועה ותומר, ההפתעה לחלוטין התרחשה. השניים אמנם דיברו על הרצון שלהם להתחתן, ונועה ידעה שזה יקרה בקרוב, אך היא ביקשה מתומר שישתדל להפתיע אותה.
כך, במהלך טיול אותו נועה קבעה עם כמה זוגות חברים, ביום גשום במיוחד, בנקודת תצפית שבדיוק ברגע שעצרו בה פסק הגשם והופיעה קשת מדהימה - הגיעה ההצעה המרגשת, ואחריה חגיגה עם החברים.




השניים תכננו במשך שנה את החתונה שלהם, כשמלכתחילה, היה להם מאד ברור מה הם רוצים: חגיגה באווירת חאפלה, עם חברים אהובים, בחורף, בתל אביב.
אלמנט נוסף שהיה להם ברור (ובאופן אישי, הוא גם חביב עלינו במיוחד), היה לבחור צוות רק של נשים שיעטוף אותם בחתונה. כך, הם אספו סביבם צוות נשים מוכשרות ונהדרות שהפכו את הביג דיי שלהם לבלתי נשכח.








המקום בו בחרו שיארח את החגיגה שלהם היה בית השמחות התלאביבי, שענה על כל הקריטריונים עבור יום החתונה שלהם. בגזרת העיצוב, הם מספרים שנדלקו על פרחי צבעוני - מה שבאופן קוסמי והכי מנט-טו-בי, מתאים בדיוק לחתונת חורף. כך, הם קישטו את האולם בהמון טוליפים ורודים ויפהפיים, שהעניקו פופ מושלם של צבע.




ומה היה הדבר שריגש אותם יותר מהכל? אם תשאלו את נועה ותומר, לראות את החברות והחברים האהובים שלהם מאושרים, שיכורים ורוקדים יחד, היה ההיילייט החד משמעי של הערב שלהם. כמה כיף לראות ויז'ן מקסים ומדויק שקם לחיים באופן הכי כיפי שיש.


קרדיטים:
מספר אורחים: 300
צילום סטילס: שני רייך
צילום וידאו: רותם מור דנון
מקום האירוע: בית השמחות
מוסיקה: מיליה רוז - HYPE
חליפה ונעלי חתן: Names
עיצוב האירוע: שני זוסמן (מעצבת הבית של בית השמחות)
מקום התארגנות: בית ההורים
שמלה: שירן ראובן
איפור: ענבל מרגלית
עיצוב שיער: יובל הופמן
נעלי כלה: שופרא
תכשיטים: קרן וולף
עורך טקס: חופות - צאק
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניותעם משקפי VR תוכלו לבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
Always & Forever: החתונה המרגשת של שחף וישראלהצצה לאחת החתונות היפות מהמגזין המודפס שלנו
מתחתנות ומקבלות עד 2,000 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי!כל הפרטים על ההטבה שיצרנו לכן עם בנק הפועלים
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבשברשימה הזו בטוח מתחבא היעד המושלם עבורכן








