
דרס-קוד אלגנטי וסטייל מוקפד: חתונת החורף האופנתית של מור וירדן
15.12.19חתונות בישראל כמעט תמיד נוטות להיות משוחררות יותר ומעונבות פחות מאחיותיהן מעבר לים. אבל ישנן כלות בעלות ויז'ן ברור של דרס-קוד מוקפד ואלגנטיות מהודקת שלא מוכנות לוותר אפילו על קצה קטנטן ממנו. כזו היא מור, שנישאה לבחיר ליבה, ירדן, בחתונה חורף סופר מושקעת ולגמרי ייחודית בנוסף המקומי.
השניים הכירו בפאב שהיה בבעלות הוריה של מור. היא הייתה מארחת, הוא ברמן, והרומן נרקם לו לאטו. בהתחלה שמרו את הקשר בסוד - ככה זה כשההורים שלך הם גם הבוסים שלו - אבל האהבה לבלבה ועד מהרה הם יצאו לאור כזוג.

הצעת הנישואין המקסימה שלהם הייתה סגירת מעגל בצימר בגולן בו שהו בחופשה הראשונה שלהם יחד כזוג, שלוש וחצי שנים קודם לכן. ירדן הפתיע את מור בנסיעה ספונטנית, הציע נישואין על הר בנטל, ודאג שבעלת הצימר תמלא אותו בנרות ובלונים כששבו אליו כבר כזוג מאורס.


בכל הנוגע לחתונה שלהם, השניים הם טיפוסים של חורף והיה ברור להם מתי תיערך החתונה שלהם ואיך היא תיראה. מור תמיד חלמה על חתונת Black Tie ומאחר ובחורף אנשים פחות מתנגדים ללבישת חליפות ושמלות "כבדות" - היא האמינה שהאורחים שלה ושל ירדן יזרמו עם קוד הלבוש האלגנטי - והיא צדקה! ההזמנות נשלחו עם דף שהסביר מה זה בדיוק Black Tie ואף כלל הצעות לבוש שונות - ככה זה כשהכלה מגיעה מעולם האופנה!
השניים הזמינו קרוב ל-200 פפיונים בגוונים שונים, עבור אורחים שכחנים מעטים שלא הגיעו עם עניבה או פפיון. הפפיונים היו הצלחה מסחררת כמו גם צמידי מפרחי משי שחולקו לאורחות. מור עיצבה לעצמה שמלה דרמטית וסופר אלגנטית וכמובן שירדן לבש חליפת שלושה חלקים כיאה לאיוונט.
גם מור וירדן וגם הצלמים שלהם היו סקפטיים לגבי הצלחת הקונספט המעונב והדרס-קוד המחייב. אבל האורחים החליטו להפתיע ולהשקיע ורובם המכריע הגיע בלבוש סופר אלגנטי ומוקפד מה שיצר אווירה של נשף או טקס פרסים הוליוודי.
הטיפ של השניים לזוגות בשלבי התכנונים הוא פשוט לעוף הכי גבוה שאפשר על כל רעיון שיש לכם - לא משנה מה אומרת הסביבה. ואחרי סיפור ההצלחה המהמם של חתונתם נוטפת הסטייל, נראה לנו שזו עצה שלגמרי כדאי לאמץ.
קרדיטים:
צילום סטילס: שי פרנקו
מקום האירוע: לוקא
הזמנות / מיתוג: עיצוביסטית
מקום התארגנות: פנטהאוז TLV
חליפת חתן: באמוס סקוור
שמלה: עיצוב של הכלה
צילום וידאו: אביחי וקסלר
מוסיקה: אטיסוטו - איתי גאלו
קייטרינג: של המקום
איפור: גלי פקס
עיצוב שיער: חזי כהן
טבעות: ג'קסון
נעלי כלה: VAS
נעלי חתן: Fiocco Nero
תכשיטים: TheyDeam + עגיל מחו"ל
מגנטים - מאיה אמדו
צמידי פרחי משי: הפרחים של צילוש
עורך טקס: הרב חיים הבלין
מאת:כלות אורבניות
לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר