בין עיר הבירה לעיר הלבנה: הכירו את אריא

06.04.22

אנחנו בטוחות שתסכימו איתנו שיש משהו במיקום של גן אירועים שמכתיב הרבה מהווייב הכללי והאווירה השורה בו. במקרה של אריא - הלוקיישן עליו נספר לכן היום - המיקום שואב את הבסט משתי הערים הגדולות הקרובות לו, מה שמייצר שילוב מיוחד במינו. 

 

1

(צילום: Flea Studio)

 

2

(צילום: עידן חסון)

 

3

(צילום: Flea Studio)

  

4

(צילום: Flea Studio)

 

הכירו את ארנת האירועים אריא, הממוקמת בפאתי שוהם, מה שמייצר נקודת מפגש בין אווירת הקדושה של הבירה לאנרגיה הגבוהה והכיפית של תל אביב. מעבר לכך, הספוט המבוקש הופך אותו לנוח במיוחד להגעה, ולהפתעה נעימה לאורחים שלכן. הלוקיישן כולו רחב ידיים ומשתרע על פני 15 דונם, שכוללים שני היכלים לאירועים המעוצבים בתחרת בטון מודרנית ושני גני אמפי גדולים מטופחים.  

 

5

(צילום: אנדריי אברמוב)

 

6

(צילום: אנדריי אברמוב)

 

8

(צילום: Flea Studio)

 

9

(צילום: Flea Studio)

 

עם הכניסה תפגשו שער ענק ומרשים ואמת מים ארוכה ומוקפדת, המובילה לשני החללים: הצפוני, הנקרא VERSA, מותאם לחתונות גדולות ומעוצב בסטייל תעשייתי בחומרים גולמיים כמו בטון, ברזל ועץ, להם מחמיא כמעט כל סגנון של עיצוב. 

 

10

(צילום: Flea Studio)

 

11

(צילום: אנדריי אברמוב)

 

12

(צילום: Flea Studio)

 

13

(צילום: Flea Studio)

 

ההיכל הדרומי נקרא THEMA, והוא מתאים לאירועים של 300 עד 500 איש. העיצוב של החלל משלב קירות זכוכית מוארים וקירות עץ, ומשלב אפקטים ויזואליים של תאורה ומולטימדיה. 

 

14

(צילום: אנדריי אברמוב)

 

15

(צילום: עידן חסון)

 

16

(צילום: עידן חסון)

 

17

(צילום: עידן חסון)

 

באריא תמצאו דגש רב על קולינריה, עליה אחראי השף אלי זיגדון, ששימש בעבר כשף במסעדת מלון המעוטרת ב-3 כוכבי מישלן. ה'אני מאמין' של השף כולל שימוש בחומרי הגלם איכותיים בלבד, תוך שילוב סגנונות שונים המרכיבים יחד את הטעם הישראלי. על הקינוחים אמון השף קונדיטור המוכשר ג'וליאן פרץ, המביא הישר מפריז את סודות הקונדיטוריה הכי עדכניים (וטעימים!).

 

18

(צילום: עידן חסון)

 

19

(צילום: עידן חסון)

 

20

(צילום: עידן חסון)

 

21

(צילום: עידן חסון)

 

באריא מתארים את כל נותני השירותים כ'אנסמבל' מה שאומר הכל על התפיסה השירותית של המקום - שבה כל בעלי התפקידים עובדים בשיתוף פעולה והתאמה מושלמת, במטרה לדייק עבורכן את החוויה. אם יש לכן ויז'ן לאירוע שהוא לחלוטין בלתי נשכח, אתן יכולות להיות בטוחות שכל אנשי הצוות של אריא יעשו את המיטב כדי להגשים לכן אותו, וכשזה מגיע לגן אירועים - זהו אחד הדברים החשובים ביותר. 

 

22

(צילום: עידן חסון)

 

23

(צילום: אנדריי אברמוב)

 

25

(צילום: Flea Studio)

 

26

(צילום: Flea Studio)

כל מה שרציתן לדעת  

מיקום:

ברוש 2, היי פארק. שוהם

 

איפה חונים?

במתחם ישנם מגרשי חנייה גדולים מאוד המתאימים לעד 2,000 כלי רכב. בנוסף, ישנו אזור עליון VIP לחניית חתן, כלה ומשפחות.

 

איפה מתארגנים?

במתחם ישנן שתי סוויטות להתארגנות.

 

מה אוכלים?

השף של המקום, אלי זיגדון הוא אחד השפים המובילים בתחום הקולינריה העילית בישראל, והוא אחראי על חגיגת הטעמים והגורמה המשובח שלנו. 

לשף, זוכה מדליות ארד וכסף בתחרויות בישול בינלאומיות, ניסיון עשיר של שנים רבות. הוא צמח במטבח האירופאי בגרמניה ובשוויץ, היה לשף במסעדת מלון Schlossfuschel בעלת 3 כוכבי מישלן, והוביל לאחר מכן את מטבחי בתי המלון "הרודס" ו"נסיכה" באילת כשף תפעולי. לצידו שף קונדיטור ג'וליאן פרץ, שרכש את השכלתו רכש באקדמיה הידועה לקולינריה שבפריז, Lenotre, והוא בעל חמש דיפלומות בתחומים: מאפים, קונדיטוריה, גלידות, סוכריות ושוקולדים.

 

מה שותים?

חברת בר ביתית היא שמעניקה שירותי בר ללקוחותינו.

 

השלימו את המשפט: כדאי להתחתן אצלנו כי…:  

אנחנו מקפידים על סטנדרט בינלאומי, והמקום תוכנן כדי ליצור חוויה חדשנית וייחודית. כולנו, מאנשי הניהול ועד נותני השירות, עושים הכל כדי שלקוחותינו יהיו שלמים עם בחירתם וייהנו מאירוע מושלם. 

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
בואו נתחיל >>>
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)