
כמו יום שמש אביבי: הקולקציה של לומינרי
20.04.21כשליהיא שמריך, המעצבת העומדת מאחורי המותג לומינרי, ניגשה לעצב ולחלום את הקולקציה Heartbeats, היא הרשתה לעצמה לדמיין את היום שאחרי, כשהחיים יחזרו להיות כפי שהכרנו.
זו הייתה התקופה שבין סגר לסגר. תחושת חופש אמיתי הייתה חסרה לכולנו, ונראתה כמו פנטזיה רחוקה. ליהיא שאפה ליצור קולקציה שתחוש כמו יום שמש אביבי. תחושה נעימה, משוחררת, מלאת סאנשיין וקלילות.
היא רצתה ליצור קולקציה ובה שמלות שיגרמו לכלות לחוש תחושה חלומית אך לא מתאמצת, וזהו בדיוק הווייב שעובר כחוט השני בכל השמלות המרכיבות את הסיפור של Heartbeats. הדגמים מתאפיינים בבדים קלילים ונשפכים, במשחקי שקיפויות, שסעים וקאט אאוטס, שיוצרים שילוב מעניין בין הנסתר לגלוי.
הגזרות קלאסיות בבסיסן, אך בכל שמלה תמצאו טוויסט מודרני ואדג'י שהופך אותה לייחודית ומתחוכמת. הבדים בהם עשתה שימוש ליצירת השמלות רכים וזורמים על הגוף וכוללים טולים שקפקפים, תחרות איטלקיות, אורגנזות מצויירות בעבודת יד וסאטנים מבריקים.
שרוולים תפוחים, אוף שולדר, שובלים ארוכים, דיטיילים פרחוניים ואביביים - כל אלה גם מופיעים בקולקציה החדשה, שמצליחה לייצר רגעים סופר שיקים, עם נגיעות של טרנדים עדכניים אך בו בעת לשמור על אלגנטיות על זמנית.
כל דגם בקולקציה הוא עדין ופייתי אך גם נועז בדרכו, ולוכד בצורה הכי מושלמת שאפשר את תחושת האביב והחופש ששאפה המעצבת ליצור. וכמה אושר אנחנו בטוחות שתחוש כל כלה שתזכה ללבוש את שמלת חלומותיה, בעונה הכי כיפית בשנה.
קרדיטים:
צילום: דביר כחלון
איפור ושיער: שירן פארן
מאת:כלות אורבניות

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- איט פקטור: החתונה ההורסת של ניב סולטן ומאור שוויצר
החתונה של השניים האלה הייתה הדבר הכי קולי בסביבה
- וויקאנד במדבר: החתונה של שירה ודין
בני הזוג התאהבו באווירה המדברית ויצרו חתונה שהיא סוף שבוע קסום על רקע החולות
- משתה יפואי מכשף: החתונה של רוני ואליעד
עיצוב משגע באווירת ימי ביניים כשמסביב הקסם העתיק של רחובות יפו
- So Classy: החתונה היפה של עומר ומיתר
קונספט עיצובי מונוכרומטי ואלגנטי וזוג היי סקול סוויטהארטס ששבו את ליבנו
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר