ווינטר אין דה סיטי: החתונה של הילה ונמרוד
31.07.25אם תשאלו את הילה ונמרוד, אורחי הבלוג שלנו להיום - משך הזמן האידיאלי לתכנון חתונה הוא חצי שנה. והמועד המושלם? דווקא במרץ, אז רוב הספקים המעולים עדיין זמינים ואתם זוכים להיות הסנונית הראשונה המבשרת על בואה של עונת החתונות.
אם לשפוט לפי התוצאה שלהם, זה בהחלט עובד ונראה לגמרי מושלם. אבל בואו נשמור את שאר העצות החכמות שלהם להמשך, ונצלול לתוך הלאב סטורי שהוליד את החגיגה החורפית-אביבית המקסימה הזו.




הם הכירו, כמה רומנטי, בחתונה. הפעם הראשונה שנפגשו הייתה דווקא על הבר, ואז גילו שנמרוד הוא למעשה אחד מחבריו הטובים של אחיה הקטן של הילה. נמרוד לקח שבוע כדי להחליט אם הוא הולך על כל הקופה (בכל זאת, אחות של חבר) והחליט שכן. גוד צ'ויס.



הצעת הנישואין התרחשה יומיים לפני שהשניים עמדו לטוס לטוסקנה לחגוג את יום הולדתה הקרב ובא של הילה. נמרוד רצה להפתיע ודווקא לא להציע במהלך החופשה, והזמין את הילה לים בשקיעה.
זה כבר היה מעט מחשיד, אבל עד שהגיע הרגע הילה לא ממש האמינה שזה קורה. זה לקח רק כמה דקות אחרי שהתיישבו מול הגלים, ועד ששלף את הטבעת.



שישה חודשים חלפו עד לחתונה, ובני הזוג מספרים שתהליך התכנון עבר ממש בטוב, ללא לחצים. את החגיגה בחרו לקיים ב-House No.Seven, לוקיישן תל אביבי מתוחכם ומלא בסטייל, אותו בחרו לעצב בוייב רומנטי וחם כיאה לתקופה החורפית. בחירת הצבעים הייתה על טהרת גווני הפסטל והעיצוב כולו היה עדין וקלאסי.



ומה הטיפ של השניים לזוגות המתכננים את חתונתם? "אחרי כל הלחץ וההכנות המקדימות, ההמלצה הכי טובה שאנחנו יכולים לתת היא ליהנות מהיום עצמו. לנסות להיות כמה שיותר נוכחים באירוע, לא משנה מה יקרה בו. חגיגית האהבה שלכם זה הדבר החשוב ביותר!".
התחברתן לרעיון של חתונת חורף? מוזמנות לאזור חתונת חורף בבלוג שלנו לעוד אינפו. כאן תמצאו את כל הסיבות להתחתן בחורף, וכאן - לוקיישנים מעולים ששווה להתחתן בהם דווקא בעונה הקרה.


חושבות על חתונת חורף? הכנו לכן אזור מיוחד בבלוג שמוקדש לחורף ובו כל האינפו שתצטרכו: לוקיישנים מושלמים לחתונה חורפית, כל הסיבות להתחתן בחורף, השראות עיצוביות, טיפים לצילומי זוגיות, חתונות חורף להשראה והטבות מושלמות לעונה הקרה!
קרדיטים:
מספר אורחים: 500
צילום וידאו וסטילס: Your Story - wedding photography
מקום האירוע: House No.Seven
שמלה: אלון ליבנה | אייזן שטיין
מקום התארגנות: וילה סיגליות
חליפה ונעלי חתן: Names
מוסיקה: Roy Asiag | alphamusic
איפור-שיער: לי ברכר
נעלי כלה: republic
תכשיטים: אפרת קסוטו | דנה מנצור
עורך טקס: הרב גופין לוי יצחק
עיצוב במה ותאורה: Star Light
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה









