ווינטר אין דה סיטי: החתונה של הילה ונמרוד

ווינטר אין דה סיטי: החתונה של הילה ונמרוד

31.07.25

אם תשאלו את הילה ונמרוד, אורחי הבלוג שלנו להיום - משך הזמן האידיאלי לתכנון חתונה הוא חצי שנה. והמועד המושלם? דווקא במרץ, אז רוב הספקים המעולים עדיין זמינים ואתם זוכים להיות הסנונית הראשונה המבשרת על בואה של עונת החתונות. 

 

אם לשפוט לפי התוצאה שלהם, זה בהחלט עובד ונראה לגמרי מושלם. אבל בואו נשמור את שאר העצות החכמות שלהם להמשך, ונצלול לתוך הלאב סטורי שהוליד את החגיגה החורפית-אביבית המקסימה הזו. 

  

0001

 

0002

  

0003

 

0004

 

הם הכירו, כמה רומנטי, בחתונה. הפעם הראשונה שנפגשו הייתה דווקא על הבר, ואז גילו שנמרוד הוא למעשה אחד מחבריו הטובים של אחיה הקטן של הילה. נמרוד לקח שבוע כדי להחליט אם הוא הולך על כל הקופה (בכל זאת, אחות של חבר) והחליט שכן. גוד צ'ויס. 

 

0005

  

0006

 

0007

 

הצעת הנישואין התרחשה יומיים לפני שהשניים עמדו לטוס לטוסקנה לחגוג את יום הולדתה הקרב ובא של הילה. נמרוד רצה להפתיע ודווקא לא להציע במהלך החופשה, והזמין את הילה לים בשקיעה.

 

זה כבר היה מעט מחשיד, אבל עד שהגיע הרגע הילה לא ממש האמינה שזה קורה. זה לקח רק כמה דקות אחרי שהתיישבו מול הגלים, ועד ששלף את הטבעת. 

  

0008

  

בלט במיוחדצילום וידאו וסטילס: Your Story - "הם יצרו תחושה נעימה לאורך כל היום. מקצועיים ושירותים. יצאו תמונות מהממות וסרטים מרגשים".

 

0010

 

שישה חודשים חלפו עד לחתונה, ובני הזוג מספרים שתהליך התכנון עבר ממש בטוב, ללא לחצים. את החגיגה בחרו לקיים ב-House No.Seven, לוקיישן תל אביבי מתוחכם ומלא בסטייל, אותו בחרו לעצב בוייב רומנטי וחם כיאה לתקופה החורפית. בחירת הצבעים הייתה על טהרת גווני הפסטל והעיצוב כולו היה עדין וקלאסי.

 

0011

 

בלט במיוחדלוקיישן: House No.Seven - "קיבלנו הרבה פידבקים חיוביים על העיצוב והאוכל של המקום. תהליך סגירת החתונה שם עבר בצורה מדהימה וכל הצוות היו מקצועיים ואדיבים".

 

0013

 

ומה הטיפ של השניים לזוגות המתכננים את חתונתם? "אחרי כל הלחץ וההכנות המקדימות, ההמלצה הכי טובה שאנחנו יכולים לתת היא ליהנות מהיום עצמו. לנסות להיות כמה שיותר נוכחים באירוע, לא משנה מה יקרה בו. חגיגית האהבה שלכם זה הדבר החשוב ביותר!". 

 

התחברתן לרעיון של חתונת חורף? מוזמנות לאזור חתונת חורף בבלוג שלנו לעוד אינפו. כאן תמצאו את כל הסיבות להתחתן בחורף, וכאן - לוקיישנים מעולים ששווה להתחתן בהם דווקא בעונה הקרה. 

 

0014

 

0015

 

חושבות על חתונת חורף? הכנו לכן אזור מיוחד בבלוג שמוקדש לחורף ובו כל האינפו שתצטרכו: לוקיישנים מושלמים לחתונה חורפיתכל הסיבות להתחתן בחורףהשראות עיצוביותטיפים לצילומי זוגיות, חתונות חורף להשראה והטבות מושלמות לעונה הקרה!

 

קרדיטים:

מספר אורחים: 500

צילום וידאו וסטילס: Your Story - wedding photography
מקום האירוע: House No.Seven

שמלה: אלון ליבנה | אייזן שטיין
מקום התארגנות: וילה סיגליות

חליפה ונעלי חתן: Names

 

+ קרדיטים נוספים
עיצוב האירוע: My Wedding
מוסיקה: Roy Asiag | alphamusic
איפור-שיער: לי ברכר
נעלי כלה: republic
תכשיטים: אפרת קסוטו | דנה מנצור
עורך טקס: הרב גופין לוי יצחק
עיצוב במה ותאורה: Star Light
מאת:כלות אורבניות