חגיגה כפרית בשטח המשפחתי: החתונה של גיל ושחק
13.11.25אנחנו לא יודעות מה לגביכן, אבל הקומבו הבא הוא כל מה שעושה לנו פאן בלב: שישי בצהריים, משקפי שמש וקוקטייל ביד. הוייב המדויק הזה נוכח בחתונה המתוקה שמתארחת אצלנו היום, שמציגה גרסה כיפית, כפרית ומהממת במיוחד לחתונת שטח בצהרי יום שישי.
ובלי ספוילרים, אבל אם אתן בעניין של סיפורים על זוגות שליטרלי הכינו את שטח לוקיישן החתונה שלהם - סטיי טיונד.




הזוג העומד מאחוריה הם גיל ושחק, יוצרת תוכן ומנהל מוצר, שהכירו במהלך שירותם הצבאי בענף קשרי חוץ של חיל הים. אחרי שנה של שכנות משרדית ושהייה בפרינד-זון, הם החליטו לתת לאופציה רומנטית צ׳אנס.
מאז, הם צמודים זו לזה, ואפילו גרו יחד תקופה בספרד - שהלאב סטורי שלהם איתה נכח גם בהצעת הנישואין. השניים טסו לחגוג שבע שנות זוגיות במיורקה, שודרגו לסוויטה עם מרפסת מדהימה שמשקיפה על הים, ובמומנט המושלם של לגימת קאווה על המרפסת, שחק שחק שלף את הטבעת.




כשהחלו לחשוב על הויז׳ן החתונתי שלהם, היה להם ברור שהם מחפשים משהו מעט אחר. באותה תקופה, אביו של החתן החליט להפוך שטח חקלאי השייך למשפחה מלולים נטושים לגידול תרנגולי הודו לגן פורח עבור המשפחה.
כך, גיל ושחק הבינו שמדובר בלוקיישן המושלם עבור החתונה שלהם, ופרויקט הגן המשפחתי הפך לפרויקט החתונה המשפחתי, אליו נרתמו כולם. המשפחות של הזוג התאספו כדי לשתול עצי פרי, פרחים, ואפילו דשא - ובמשך קצת יותר משנה של הכנות לקראת החתונה, התווספו עוד ועוד דיטיילז שהפכו את השטח לגן יפהפה ופורח.



הרוח המשפחתית נכחה (באופן מתבקש) גם ביום החתונה עצמו - כשהאמהות של החתן והכלה היו אלו שאמונות על העיצוב, אבא של החתן היה אחראי על הלוגיסטיקות ההפקתיות המורכבות בשטח, ואחותו של החתן הייתה עורכת הטקס.
השניים מספרים שהם רצו לתת ללוקיישן ולחיבור הרגשי אליו לדבר, ושמרו על עיצוב מינימלי שנתן את הבמה ליופי הטבעי של המקום, ואפילו עשו הומאז׳ קטן ללול לשעבר כשהשתמשו במתקני האכלה לתרנגולות כעציצי פרחים.




בלב החגיגה השמחה והמרגשת, השניים בחרו גם לתת מקום להנצחה של רועי ביבר ז״ל, חבר טוב של שחק שנפל במהלך המלחמה, כששילבו בקבוקי טובי עם איור והסיפור שהוציאו החברים לכבודו.




כך, השניים חגגו את האהבה שלהם בדרך הכי מרגשת, משפחתית, ובעיקר - הכי הכי שלהם.






קרדיטים:
מספר אורחים: 350
צילום סטילס: גיל ורון
מקום האירוע: שטח חקלאי של המשפחה שהיה פעם לולים לגידול תרנגולי הודו
מקום התארגנות: בבית הורי החתן
עיצוב האירוע: האמהות של החתן והכלה
קייטרינג: טיירה
מוסיקה: טובה סווד
בר: חוליו קוקטיילים
צילום וידאו: איתי בר
שמלה: מור בארי
איפור-שיער: נועה מנשה
טבעות: לבנארו ודניאל מתת
נעלי כלה: אסוס
נעלי חתן: זארה
תכשיטים: עגילים מ-&otherstories
הזמנות/מיתוג: קאנווה
חליפת חתן: מנגו ומסימו דוטי
עורכת טקס: אחות של החתן
חוויות: QR עם קישור למשחק בסגנון ״מה הקשר״ על הכלה והחתן
DIY: מספרי שולחנות מקרמיקה
מתנות לאורחים: עציצי תבלין
מתוקים: גומי בייבוא אישי מספרד
מאת:כלות אורבניות
10 גני אירועים מושלמים לחתונת חורףהמקומות הכי שווים לחתונה בעונות הקרירות
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
מינימליזם אורבני: החתונה היפה של מארי ומקסיחתונה תל אביבית באווירה נקייה ואלגנטית
צ'יל אאוט: 5 סיבות ממש טובות להתחתן בחורףלמה שווה להרים אירוע מושלם בעונה הקרירה




