שלושה מתחמים בקונספטים שונים ותרבות אירוח מוקפדת: הכירו את גבריאל

08.02.22

יש לנו חיבה מיוחדת ללוקיישנים שיש בהם קונספט מרענן ומקורי, כזה שיש מאחוריו חשיבה אמיתית ויציאה מחוץ לקופסה, אבל מודות שכזה עוד לא ממש יצא לנו לראות. לוקיישן אחד שבו שלושה מתחמים, כאשר כל אחד מהם מספר סיפור שונה לחלוטין ומציע חווית אירוח שהיא לגמרי עולם ומלואו.

 

5 14

(צילום: אלעד סאסי)

 

אנחנו מדברות על גבריאל, לוקיישן לאירועים יצירתי ונועז שפונה לזוגות שמחפשים להרים חגיגה חד פעמית וליצור אירוע שלחלוטין יבלוט בנוף. כל אחד משלושת המתחמים המבודדים זה מזה מאפשר לאורחים להתנתק מחיי היומיום ולהתמסר לתחושה אחרת. לכן נותר רק לבחור את הסטייל שהכי מדבר אליכן. 

 

הבוסתן

הויז'ן שהוביל להקמת הבוסתן כלל מעין שילוב של אווירת ריזורט בטוסקנה, לניחוחות ישראליים מקומיים. המיקס הזה מתאפשר בזכות טבע ירוק ופורח שמקיף את הגן הפתוח ורחב הידיים, שבו עצי זית ופרי שמזכירים לנו את ארץ המגף, אבל גם הכי שורשיים ומקומיים שיש.

 

11 9

(צילום: אלעד סאסי)

  

לכל אלה תוסיפו בריכה תכולה ענקית שמאפשרת לאורחים לחוש כאילו נחתו בחופשה, אוהלים לבנים לשלב האפטר ורחבת ריקודים מרווחת ומפנקת לווייב פסטיבלי מושלם. כל מה שצריך לחגיגות היסטריות ומלאות יופי שיכולות להימשך עד לניצוצות של אור הבוקר. 

 

14 5

 

6 10

  

שולחן

מגדירות את עצמכן כפודיז ויש לכן אורחים שהאוכל הוא גולת הכותרת מבחינתם? שולחן הוא המתחם עבורכן. החלל מעוצב בהשראת מסעדת שף, ויוצר חגיגה לחובבי הקולינריה, אבל לחלוטין לא רק. עם מטבחים פתוחים עליהם מנצח השף דודו ביטון, שהופכים את ההכנה לשואו של ממש וארוחת טעימות נחשקת ומפנקת, אין ספק שבלוטות הטעם יעבדו שעות נוספות.

 

12 3

(צילום: שי אסייג)

 

2 15

(צילום: אלעד סאסי)

  

אבל האוכל הוא לא הכל: המתחם ממוקם במרכזו של גן מלא ירק מרהיב עם בריכות נוי מקסימות וחופה צפה על המים. כשפסטורליה פוגשת קולינריה. 

 

8 11

(צילום: אלעד סאסי)

  

4 11

(צילום: פיפל פוטוגרפי)

 

אולם

אם בא לכן על חתונה ובה מסיבה שלא יפסיקו לדבר עליה  - אולם הוא החלל המתאים. המקום מרכז בו את הטוב מכל העולמות: הוא ממוקם בלב גן מלבלב שכולל עצי תות, מנגו ליצ'י ועצי זית. תמצאו בו מטבחים פתוחים ומנות שנעשות באהבה ודייקנות, כשהכל קורה בחלל שתוכלו לעצב בהתאם לפנטזיות הכי יצירתיות שלכן, עם המון אפשרויות מודולאריות ומקום לגמישות בהתאם לכל חלום.

 

1 16

 

15 9

(צילום: אלעד סאסי)

  

לכל אלה מתווספות מערכות תאורה והגברה מעולות, שתמצאו במועדונים המובילים באירופה. מה צריך יותר מזה? 

 

9 4

(צילום: רועי כהן)

 

7 10

 

כפי שהזכרנו, על הקולינריה בגבריאל אחראי השף דודו ביטון, שמחזיק ברשומה מרשים הכולל מסעדת מישלן בקונפנהגן. המטבח שלו כולל חומרי גלם הכי טריים ואיכותיים, ומהם הוא יוצר קסם של ממש.

 

3 17

(צילום: נמרוד סונדרס)

 

10 6

 

הטעמים מתחברים לתפאורה המוקפדת, כשבכל מתחם הוא זוכה לטוויסט ייחודי משלו. אז מה המסקנה שלנו? אם אתן מחפשות מקום חדש ומסקרן, שמציע תרבות אירוח שונה וחדשנית - אתן חייבות לקפוץ לביקור בגבריאל.  
כל מה שרציתן לדעת 1מיקום?

צומת בית עובד.

 

איפה חונים?

מקום חניה צמוד למתחם האירועים.

 

איפה מתארגנים?

סוויטות מהודרות ומעוצבות לשלב ההתארגנות.

 

מה אוכלים?

על הקולינריה בכל המתחמים של גבריאל מנצח שף דודו ביטון. השף של מלון קינג דייוויד בירושלים, שהרזומה שלו כולל מסעדה עם שלושה כוכבי מישלן בקונפנהגן. המטבח של גבריאל כולל את הבסט של חומרי הגלם, עם דגש על טריות ואיכות. שונה מכל מה שידעתן על אוכל באירועים.  

 

יאללה בלאגן:

בכל מתחם מצויות מערכות התאורה וההגברה המתקדמות בעולם. כאלה שנמצאות בקלאבים הכי הכי מובילים באירופה. חווית מסיבה שבאמת לא הכרתן.

 

הכי מיוחד:

שולשה מתחמים שבכל אחד קונספט ייחודי, מה שלא תמצאו בשום מקום אחר. לכל אלה מתווספת הקולינריה של שף דודו ביטון, עם אוכל שנעשה כולו במקום, מבלי להתפשר אל אף פרט: דגי הים הכי טריים, חדר פסטות נפרד, קינוחים שנעשים במקום וחדר יינות מהמם לבחירה. גבריאל משתרע על פני אלפי מ"ר, כך שנשמרת האינטימיות והייחודיות בין האירועים. 

 

התגובות שאנחנו מקבלים מזוגות ואורחים: 

אנשים אומרים 'עוד לא ראינו מקום כזה', ואפשר ממש להרגיש את התרגשות עם הכניסה למקום. כמובן שיש גם תשבוחות בלתי נגמרות על האוכל.  

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
בואו נתחיל >>>
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)