Honey Love: החתונה של גל ועמרי
03.02.26אחד הדברים האהובים עלינו הוא לקבל חתונות עם סיפור שמחבר בין הזוג ללוקיישן בו נישאו. במקרה של גל ועמרי שמתארחים אצלנו היום, הם התחתנו במקום בו הזוגיות שלהם החלה, ואם זה לא קלוז׳ר רומנטי ומשובח, אנחנו לא יודעות מה כן.




אבל בואו נחזור להתחלה: גל ועמרי גדלו באותו אזור ואפילו למדו יחד בתיכון, אך הקשר החל באופן רשמי שנים לאחר מכן, כשגל הגיעה לעבוד בגן האירועים בית הדבש, שם עמרי עבד כמנהל אירועים. הזכרונות וההיכרות המשותפת עלו, הניצוצות איתם, ואחרי זמן מה התחילה זוגיות מהממת.


אחרי תקופה משותפת יחד, גל ועמרי יצאו יחד לטיול בשדות של המושב בליווי הכלב שלהם. הטיימינג היה רגע לפני ארוחת שישי, ושם, בספוט הטבעי והיפהפה הזה עמרי כרע ברך והציע לגל להינשא לו. רומנטיקה מושבית במיטבה.


במשך חצי שנה השניים תכננו את החתונה שלהם. הויז׳ן היה ברור לשניהם - חתונת קיץ באוויר הפתוח, כשהלוקיישן הוא, איך לא, בית הדבש. כך הם ארגנו את הכל בנחת ובכיף, בחרו את הספקים שנתנו להם את התחושה הכי טובה ונעימה, ויצרו יחד את החתונה הצבעונית והיפה שלהם.




כך, יצרו להם השניים את חתונת החלומות שמקום שהיה משמעותי במיוחד עבורם, באווירה צבעונית, מוארת ושמחה. ומה הטיפ שלהם לזוגות אחרים אתן שואלות? "להחליט מה הדברים החשובים, ולהיצמד אליהם במהלך התכנון". אין ספק שזה הבסיס להכל.





קרדיטים:
מספר אורחים: 300
צילום סטילס: אוהד שביט
מקום האירוע: בית הדבש
הפקה: בית הדבש
עיצוב האירוע: בית הדבש ופרח ארץ
שמלה: אלון ליבנה
מוסיקה: רע לוין
בר: irons_bar_services
צילום וידאו: gcreatives
איפור: michaIneiger
עיצוב שיער: Assaf levi
טבעות: בסדנת יציקה בעיצוב אישי - Melt Wax Atelier
נעלי כלה: manolo blahnik
נעלי חתן: dr martens
תכשיטים: Sultana studio
חליפת חתן: noa_tarlovsky
עורך טקס: אלירן זגורי
חוויות: קערת בלוק קרח עם קוקטייל נגרוני של איירונס בר
DIY: עמדת מצלמות פילם
מתנות לאורחים: הדבש של אמנון (amnon_honey_apiary)
הגברה: נמר לוי ו-Spoton
השכרת ציוד: KARMA
מאת:כלות אורבניות
הכירו את הכוכב העולה בתחום אישורי ההגעהWelcome הוא שירות שיספק לכן מעטפת מושלמת לחתונה
הכל על חוויית משקפי ה-VR של כלות אורבניות!כל הסיבות להזמין את משקפי המציאות המדומה שלנו ולבחור גן אירועים בלי לצאת מהבית!
חגיגת צהריים באווירה איטלקית: החתונה של ליאור ויועדהכלה הזו תפרה את שלוש השמלות (המהממות) בעצמה!
סטייל איטלקי וצבעי פסטל: החתונה של יובל ומעייןבטוחות שתאהבו את החתונה של יובל מאור
הטבה של עד 1,800 ש"ח בפתיחת חשבון זוגי בפועלים!כל הפרטים על ההטבה המעולה שיצרנו לכן עם הבנק
20 היעדים האולטימטיביים לירח דבש





