
Dark Boho vibes
14.01.16קצת קשה לתאר במדויק את התחושה הזו כשמשחררים יצירה חדשה לאוויר העולם. הרגשנו את התחושה הזו כשהעלינו את הבלוג-מגזין לאוויר לפני למעלה מחמש שנים, בעת שהשקנו לראשונה את המיזם WHITE+LACE וכעת, עם השקת הקולקציה החדשה.
זו תחושה שיש בה מתיקות והתרגשות גדולה, ציפיה מהולה במתח. זו התחושה הזו שמרגישים כשמשהו שהוא לגמרי שלך, הופך להיות לפתע זמין גם לאחרים.
הקולקציה החדשה מתווספת לקולקציית הביכורים, כלומר ניתן יהיה לבחור בפריטים האהובים מתוך שתי הקולקציות שממשיכות להתקיים בסינרגיה יחדיו.
גם הקולקציה החדשה, כמו הקודמת, מעוצבת בסגנון מיקס אנד מאץ': פריטים נפרדים שניתן לשלב ביניהם כדי ליצור לוקים שונים, לפי בחירתכן.
הפעם בחרנו בכיוון קצת אפל יותר ועל כן הענקנו לקולקציה את השם Dark Boho, שכן יש בה אותם אלמנטים בוהיימניים כמו בקולקציית הביכורים אבל בכל זאת גם משהו שונה.
הקולקציה עשויה מחומרי גלם משובחים, קולקציה בעלת גזרה קלילה וסופר מחמיאה, גם הפעם מדובר בקולקציית Ready to wear שניתן פשוט להסיר מן הקולב ולרכוש - אלא שהפעם לתחושתנו, יש בה גם טוויסט חדש ומיוחד, טוויסט בוהיימני אפל ומיוחד.
בשורה חדשה ומרגשת היא שבקולקציה החדשה יש גם מכנסיים, מי אמרה סולנג' ולא קיבלה? אנו הכי גם בעד כלות שבוחרות מראש לוותר על השמלה ולבחור בחליפה קולית עם מכנסיים, בוהו שיק במיטבו.
למי שתוהה לגבי המיזם באופן כללי, אז נספר ש-WHITE+LACE הוא מותג שמלות כלה שיזמנו לפני כמה חודשים עם המותג הניו-יורקי ROOMEUR וחוויה מאוד ייחודית עבורנו באופן כללי. לאחר שנים שבהן כתבנו לכן וסקרנו שמלות יפיפיות, האפשרות להגיש לכן שמלות שהן לגמרי הלב שלנו, זו תחושה לגמרי שונה והיא מאפשרת לנו להכיר אתכן מזוויות נוספות.
הקולקציה תושק באופן בלעדי ביריד כלות חכמות שייערך מחר, ה-15.1.16, באביגדור, נותרו כרטיסים אחרונים לאירוע שאותם ניתן לרכוש כאן. הקולקציה תימכר בהנחה של 30% וניתן יהיה לרכוש כמובן גם פריטים מהקולקציה הקודמת, גם כן בהנחה.
לאחר היריד, ניתן יהיה להזמין את הפריטים ישירות מהאתר או לתאם מדידות בסטודיו הממוקם ברחוב השרון 8 תל אביב.
נתראה ביריד!
XOXO
קרדיטים
צילום: תום ברטוב
איפור ושיער: נאור אפל
דוגמנית: Barbara Szkałuba / Yair Shaham
לוקיישן: Ilana Dankner
מאת:כלות אורבניותלעוד השראות
- טוסקנה וייב בחצר: החתונה הכפרית של שרון ונדב
אחרי מרתון הכנות של שלושה ימים התקיים אירוע סופר מרגש בחצר בית ההורים
- בשמורת טבע מופלאה על החוף: החתונה של שני וגל
החתונה המצומצמת ומלאת היופי הזו מוכיחה שחתונות קטנות יכולות להיות פשוט מושלמות
- DIY: כך תייצרו בעצמכן מספרי שולחן מהממים
לפניכן כל השלבים בדרך ליצירת מספרי שולחן שקופים באווירה רומנטית ופרחונית
- לוק קלאסי באווירה ביתית: חתונת החצר היפהפייה של סתיו ורועי
אחרי הרבה דחיות ושינויים באדיבות הקורונה, נערך אירוע רב קסם ואלגנטי בחצר בית ההורים
- Strike a Pose: השראה ורעיונות ללוקיישנים לצילומי זוגיות
בוייב אורבני או כפרי, במדבר או בסלון - מגוון רעיונות למקומות יפים ומעניינים לצילומי זוגיות - גם בסתיו ובחורף
- אורבניות קולית ונוף לים: החתונה של גילי ועדן
למרות התהפוכות שבדרך התקיימה החתונה היפהפייה הזו ממש לפי כל התוכניות