האירוע השנתי של כלות אורבניות 2025: כל הפרטים

האירוע השנתי של כלות אורבניות 2025: כל הפרטים

סייב דה דייט! האירוע השנתי שלנו חוזר במהדורת 2025, והוא הולך להיות גורג'ס מתמיד. האיוונט השנתי הוא המקום היחיד בו חברות הקהילה יכולות לפגוש את מיטב אנשי ונשות המקצוע בתחום החתונות בלוקיישן אחד, על רקע תפאורה שהיא סוג של חתונה בפני עצמה. אז זה הזמן להציג בפניכן את הפרטים, כדי שתדעו למה לחכות (ואז תבינו גם למה אנחנו כל כך מתרגשות). 

 

מה מצפה לכן באירוע השנתי?

שאלות ותשובות - האירוע השנתי 

רשימת המשתתפים 

 

כל מה שמצפה לכן באירוע שלנו:

 

 הלוקיישן: האירוע מתקיים ב-House No 7, אחד המקומות התל אביבים הכי שווים לאירועים, שמשלב את הסגנון האורבני האהוב עם חצר ירוקה, עיצוב אדג'י ואווירה סופר נעימה. 

 

הטיימינג: האירוע יתקיים ב-10-9 בינואר, מושלם לכלות האביב והקיץ שיוכלו להתחיל לרקום את הפרטים לחתונות שלהן. 

האירוע יתקיים בחמישי בין השעות 16:00 ל-22:00 ובשישי החל מ-9:00 ועד 15:00. ההגעה לאירוע היא בפורמט של קפסולות בנות שעתיים. כאן תוכלו לבחור את הקפסולה המתאימה לכן.  

 

הפרסים: מוכנות לזה? הפרס שנחלק השנה הוא הפרס הכי מדהים שחילקנו אי פעם בתולדות כלות אורבניות - ירח דבש חלומי ומפנק בתאילנד, הכולל 9 לילות במלונות מהממים. מה תצטרכו לעשות כדי לזכות? רק להגיע לאירוע שלנו! אז אל תשכחו לשריין לכן כרטיסים. 

 

מה קורה באירוע עצמו: האירוע שלנו הוא מעין יריד מעוצב בשיא הסטייל, ובו אנשי ונשות מקצוע ממש טובים - שאת שמם אתן שומעות שוב ושוב בקבוצה - מקימים דוכנים ייעודיים ומגיעים לפגוש אתכן, המאורסות החדשות! הם יחלשו על כל התחומים האפשריים: צלמים, מאפרות, מעצבי שיער, מפיקים, מעצבות, דיג'ייז, אטרקציות ועוד ועוד - כולל מתחם מיוחד של שמלות כלה שתוכלו למדוד במקום. כל אחד ואחת מהם יציעו הטבות בלעדיות ליום האירוע! פירוט של כל ההטבות תוכלו למצוא כאן.

 

באירוע נשיק רשמית את המגזין השנתי של כלות אורבניות! יותר מ-100 עמודי השראה, חתונות מהממות, מדריכים וכל הטוב שאתן רגילות לראות בבלוג שלנו ארוז במהדורת פרינט שפשוט מושלם לעלעל בה. 

 

לרכישת כרטיסים: קליק >> 

 

1 2024 11 24T101040.510

 

2 2024 11 24T101035.477

 

 

יש לכן עוד שאלות? בטח תמצאו את התשובות כאן >>

 

האם נהוג לבוא עם בן/בת הזוג? עם מי כדאי לבוא?

כמובן שאתן מוזמנות לבוא עם בן/בת הזוג שלכן! אפשר גם לבוא עם חברות מאורסות, חברות לא מאורסות, אמא, אחות, בסטי וכל מי שמתחשק לכן. חשבו על סט-אפ של יריד כיפי עם מוזיקה טובה ואלכוהול, שבו גם תוכלו לתכנן את החתונה ואז תבחרו את הפלאס וואן שהכי מתאים לכך:) 

 

איפה אוכל למצוא מידע על דרכי הגעה וחניה סביב מקום האירוע?

בכתבה הבאה תמצאו את כל הפרטים הטכניים החשובים. 

 

ראיתי שיש כמה סוגי כרטיסים, אפשר הסבר קצר על כל אחד מהם?

כלה+מגזין - זהו כרטיס יחיד לכלה שכולל את המגזין המודפס שלנו במתנה. 

2 כלות + 2 מגזינים - האופציה הזו מתאימה לשתי מאורסות ששתיהן מעוניינות במגזין, שתיהן רוצות להיכנס להגרלת ההאנימון בנפרד וברכישת כרטיס זוגי מהסוג הזה הן מקבלות הנחה. 

כלה + מגזין + מלווה - כרטיס כזה מיועד לכלה ולמלווה שלא תקבל מגזין נוסף ולא תיכנס בנפרד להגרלת ההאנימון. מתאים לכלה פלוס בן/בת זוג או אמא/אחות/חברה שאינה מאורסת.  

כלה + מגזין + 2 מלוות - בדיוק כמו הקטגוריה הקודמת, למי שרוצה להביא שתי מלוות במקום אחת. 

 

האירוע מתקיים בחמישי ושישי. האם הכרטיס שלי רלוונטי לשני המועדים?

האירוע שלנו מחולק לקפסולות בנות שעתיים כל אחת. לבחירת קפסולה הקליקו כאן.

 

אם כבר סגרתי הכל כמעט, יש טעם לבוא?

אם ההאנימון עוד לא סגור, אז ההגעה לאירוע תכניס אתכן להגרלה שבסופה תוכלו לזכות בירח דבש מדהים של 9 לילות בתאילנד, כולל מלונות הכי הכי שווים. מעבר לכך, האירוע שלנו הוא הזדמנות לפגוש עוד מאורסות, לפגוש אותנו - האורבניות, להתייעץ על דברים קטנים ואולי לסגור גם את הפינות האחרונות שחסרות לכן לאירוע. בהחלט שווה להגיע.

 

אם עוד לא סגרתי מקום ותאריך, יש למה לבוא?

לגמרי! תוכלו להכיר שלל אנשי מקצוע מעולים כמו דיג'ייז, מעצבות, מאפרות, צלמות, מעצבות שמלות כלה ועוד ועוד. ההגעה גם תאפשר לכן להיכנס להגרלה שבסופה תוכלו לזכות בירח דבש חלומי בתאילנד. באירוע תוכלו גם להתרשם מחופות במגוון של גני אירועים באמצעות משקפי ה-VR שלנו, מה שיכול לעזור בקידום הגזרה הזו. מעבר לכך, האווירה באירוע מושלמת ותכניס אתכן למוד המרגש לקראת החתונה. ממליצות! 

 

אם קניתי כרטיס, אוטומטית נכנסתי להגרלת פרס ירח הדבש בתאילנד?

כדי להיכלל בהגרלה יש צורך גם בהגעה לאירוע, ושם תקבלו הנחיות נוספות לכניסה להגרלה המקוונת.

 

האם מעצבי שמלות הכלה יציעו מחירים מיוחדים לאירוע?

המעצבים מגיעים עם סאמפלים במחירים מיוחדים, וגם קולקציות חדשות עם הטבות מיוחדות לאירוע.

 

מה יהיו טווחי המחירים לשמלות הכלה?

הטווחים משתנים בין שמלות מהקולב למכירה לבין סגירת שמלות בתפירה מאפס. עדיין אין לנו את המידע הסופי, אך כרגע אלה הטווחים: 

המחיר הנמוך ביותר הידוע לנו כרגע לשמלה מהקולב למכירה מתחיל מ-3,000 ש"ח להשכרה ו-4,000 ש"ח לקנייה. 

המחיר הגבוה ביותר לשמלה מהקולב הוא כ-9,000 ש"ח לקנייה. 

המחיר הנמוך ביותר לשמלה בתפירה מאפס יהיה כ-8,000 ש"ח לקנייה. 

והמחיר הגבוה ביותר לשמלה בתפירה מאפס יהיה כ-14,000 ש"ח לרכישה. 

 

מה אקבל ברכישת כרטיס?

מי שרכשה כרטיס לאירוע תקבל גם את המגזין המודפס החמישי וההורס שלנו! מעבר לכך, רכישת כרטיס והגעה לאירוע מכניסות אתכן להגרלת האנימון חלומי בתאילנד של 9 לילות.  

 

 עוד פרטים על האירוע שלנו תמצאו כאן!  שווה ממש להגיע עם בן/בת הזוג, עם חברות מאורסות (או לא מאורסות), עם אמא או אחות ולחוות יחד את ההכנות המרגשות ליום שלכן. גם אנחנו נהיה שם לעשות צ'ירז יחד :)

 3 2024 09 16T163631.203

 

4 2024 09 16T163640.312

 

המשתתפים באירוע:

 

לפניכן הרשימה המלאה של שלל אנשי המקצוע המוכשרים שיגיעו לאירוע השנתי שלנו, ויציעו הטבות שוות ובלעדיות במיוחד עבורכן:

 

 

photographers banner 1

 

עידן מרציאנו

 

סברס צלמים

 

שחר זיסו

 

אדם שמשי

 

ירין טרנוס 

 

 

 

DRESSES banner 1

 

ליליה ריבקין

 

אוהד קריאף

 

אריאל טולדנו

 

דניאל אברהם

 

הלנה קולן 

 

אלי שטרית

 

 

 

hair make up banner

 

נעמה גלעד

 

גל בוחניק

 

רעות קליין 

 

מיכל לורן 

 

כנרת כהן

 

אנה שוחט

 

branding

 

אלבה

 

סאנריסה

 

נועם ומור

 

 

 

music banner 1

 

אטיסוטו

 

די.ג'יי פיצי 

 

מאיו מיוזיק

 

איתן כרמי 

 

אקפלה

 

להקת טריולי

 

אורי ברונפמן

 

 

Event production management banner

 

מור פרץ הפקות

 

עדי יופה

 

רעות אריאלי

 

עובד בכר

 

 

 Social Photography banner

 

 

מאיה ומאיה

  

Memorit Social

 

Mrs. Social

 

 

banner 1

 

Easy 2 Give

 

atrac banner 1

 

פולה 

 

הוואן הלבן

 

Cheez AI

 

Adi Wedding Art

 

Didiz

 

עדי - מאיירת לחתונות 

  

Sweets banner

 

At Molly's

 

 

 Food Stands banner

  

נייט קוקי

 

גלידה גולדה 

 

 

 

GROOOM banner 1

 

סלינה 

 

DARE

 

דיפלומט

 

jewelry banner 2

 

עמית לי תכשיטי כלות וערב

 

הידרה

 

 

gifts banner

 

נונינה בוטיק נרות  

 

אבני אהוה

 

 

Albums banner

 

 

ליאל אלבומים 

 

virtual reality banner

Feeel

 

 

wellness banner

 

רועי אהרוני - ליווי תזונה וכושר

 

 

 

Stage design and lighting banner

 

Star Light 

 

 

     

1 2024 09 16T163628.041

 

5 2024 09 16T163638.157

 

מחכות לראותכן שם! אתן מוזמנות לפנות אלינו בכל שאלה בקבוצה הסודית, בעמוד פייסבוק או באינסטגרם שלנו. פרטים נוספים על האירוע יגיעו בהמשך. סטיי טיונד.

   

צילום: דריה גלר

מאת:כלות אורבניות