היינו בשלושה גני אירועים, והשלישי והאחרון היה צל החורש. מהרגע שנכנסנו לראות את המקום פשוט התאהבנו. ברגע שיצאנו משם ועוד לפני שדיברנו בכלל בינינו, הבנו שזה זה וכאן אנחנו רוצים להתחתן. חיפשנו מקום בווייב מאוד כפרי, ווייב של יער פייתי, וצל החורש זה בדיוק המקום. המקום מושלם, יפה ברמות, מנוהל על ידי אנשים נעימים שבאו לקראתנו בכל דבר אפשרי. חייבת לציין שבעקבות המלחמה והדחייה, זמן קצר לפני החתונה הבנו שאנחנו נאלץ להוריד את כמות המוזמנים שלה התחייבנו כי הייתה כמות גדולה מאוד של אורחים מחו״ל שלא יכלו/חששו להגיע לישראל בעקבות המלחמה (אורחים שמלכתחילה היו בסטטוס ״מגיעים בוודאות״ כי לקחו כרטיסי טיסה וכו, אז הסתמכנו על המקום). בצל החורש לגמרי הבינו את הסיטואציה ובאו לקראתנו. גם לפני כן, אחרי שהתחילה המלחמה כשהגענו להבנה שאנחנו צריכים לדחות את החתונה, צל החורש פנו אלינו באמצעות המפיק שלנו עדן, שעליו אפרט בהמשך, והציעו לנו בעצמם שנדחה את האירוע בעקבות המצב, למרות שממש לא היו חייבים מבחינת הנחיות של פיקוד העורף בהתאם לאזור בו צל החורש נמצא. אחרי שבחרנו לדחות, הם חזרו אלינו תוך זמן קצר יחסית עם תאריכים אופציונליים חדשים למרץ-אפריל, וביחד בחרנו תאריך חדש. בקיצור, כמו שכבר אמרתי, התחשבו בנו מאוד וזה היה מוערך. האוכל היה מטורף. הקייטרינג בצל החורש הוא הקייטרינג של עץ השדה, ובאמת שאין לי מילה אחת רעה להגיד על האוכל. אמנם רן פחות, אבל אני מאוד בררנית בכל מה שקשור לאוכל, וכבר יצא לנו לצאת מאירועים שמילא אני אדם בררן, אבל גם רן שאוכל כמעט הכל, יצאנו רעבים ומבואסים. העניין של האוכל היה לנו חשוב ברמות, ואכן קיבלנו מהאורחים המון מחמאות על האוכל. חייבת לציין שנשאר לנו קצת אוכל מהאירוע, ואכלנו אותו יום למחרת בבית, ועדיין גם אחרי לילה במקרר וחימום במיקרוגל- היה טעים ברמות!
קייטרינג עץ השדה מבשל אצלנו בצל החורש.