כולם התאהבו במקום כמונו, ממבט ראשון. התלבטנו הרבה בגלל המיקום (שנינו ראשל"צים).. אבל איזה מזל שסגרנו שם. המקום מהמם, על הים, נוף משוגע, האוכל מעולה, הבעלים (אמיר וגיא) היו מקסימים והוגנים. יש להם קונספט של מנות בוטיקיות מסתובבות שהמלצרים מגישים בתחילת האירוע (בלי עמדות של בופה). האורחים עפו על זה.. במיוחד עם האווירה של הים ברקע על המרפסת. המנות לאורך האירוע היו נדיבות וטריות, הכול נעשה במקום ומיד הוגש, ולא חיכה על השולחן עד שהאורחים התיישבו. גם לטבעונים ולצמחונים היו אופציות שוות. בקיצור מומלץ בחום.
מקום בים
15 המלצות של כלות![על צוק טבעי, מעל הגלים: הכירו את מקום בים](https://urbanbridesmag.co.il//media/k2/items/cache/66e356113e5c1129f26a7eaa3ebbd45c_S.jpg)
מדברות על מקום בים בקבוצה הסודית
תקשיבו טוב- אחד המקומות היפים עם אוכל מעולה! המחירים הוגנים מאוד גם לתקופה וגם לחתונה על הים. יחס ושירות מדהים! אין משהו שביקשנו ולא קרה.
מדובר באולם בוטיק עד 270 מוזמנים שנמצא על צוק הים באשקלון, הנוף פשוט מרהיב, החופה לרוב בשקיעה בחוץ במרפסת ויש גם אורות על המים בלילה. הייתה לנו חתונה קטנה עם 130 מוזמנם והתקשנו למצוא מקום גם מבחינה כלכלית וגם כי היינו בשיא העונה והרבה מקומות הסכינו לתת לנו רק יום ראשון או שני. פה קיבלנו יום חמישי במחיר מאוד הוגן ועוד על הים. זה לא אולם שגרתי, זה כמו מסעדת שף עם מנות מאוד מגוונות ומיוחדות ברמה מאוד גבוהה,אין אורח שלא החמיא לנו על האוכל. בנוסף האולם מאוד יפה בפני עצמו עם המנורות וזר פרחים על כל שולחן ובלי מפות כך שלא צריף כסף על עיצוב, בנוסף לא הייתה לנו מעצבת חופה, הבאנו שני זרים מוכנים איתנו ומנהל האירוע פשוט דאג לחבר לנו אותה לחופה. השירות היה ברמה מאוד גבוהה,יש לכל מצלר שולחן אחד ולכן השירות היה מעולה. בנוסף גיא אמיר היינו מאוד קשובים וזרמו איתנה על הכל ובאו לקראתינו המון, היה פשוט תענוג לעבוד איתם!
כלות אמיתיות ממליצות
מקומות להתארגנות בקרבת מקום
- ליצירת קשר ופרטים נוספים
- 053-425-2244
- וואטסאפ
- לתיאום פגישה >>