
חגיגת יום עצמאות מלאת שיק פטריוטי מרנין: החתונה של דר וטל
09.05.19ברוח יום העצמאות, מתארחת אצלנו היום חתונה קסומה שהתקיימה בחג עצמו והלכה עד הסוף עם הרעיון החגיגי שהיום הזה מסמל.

דר וטל - כמה ישראלי - הכירו בצבא, ואחרי הצעת נישואים קסומה ביורודיסני, החלו לתכנן את היום המיוחד שלהם עם ויז'ן ברור.




הם בחרו ביום העצמאות מפני שמדובר ביום חופש לאורחים, וידעו שהם לא רק רוצים אווירת צהריים קז'ואלית, אלא ביקשו להפוך את התאריך המיוחד לקונספט סביבו יעוצב האירוע.





התוצאה הייתה אירוע שישראליות אותנטית שזורה בכל אלמנט עיצובי שנבחר עבורו. חתונת כחול-לבן במלוא מובן המילה עם המון בשר בתפריט (אבל בלי נפנופי מנגל מסורתיים).



הזוג בחר לשלב נגיעות של הוויה ישראלית ברוח החג כמו פוסטרים ישנים, שלטים עם מילים משירים ישראליים, וכמובן שהצבעוניות והמיתוג של האירוע בכללותו היו באווירת פיקניק חגיגי שכולו הומאז' לארצנו הקטנטונת.
מבחירת המפיות ועד לפלייליסט המוזיקלי - כל בחירה הייתה ברוח הישראליות הישנה והטובה. השילוב של נוסטלגיה עם דיוק עיצובי מקסים הפכו את האירוע של דר וטל ל"על האש" הכי שווה שיצא לנו לראות.
קרדיטים:
צילום סטילס: חיים אפריאט
צילום ווידאו: colorfool
מקום האירוע: הקיו
טבעות: הידרה
קייטרינג: טעם וצבע
מוסיקה: רואי טוכנר
הפקה: רונית קלדרון
שמלה:ליאור צ'רכי
איפור: אדווה אלמקיאס
עיצוב שיער: הדס ביטון
נעלי חתן: COS
תכשיטים: אפרת קסוטו
הזמנות / מיתוג: גרפאור
עיצוב האירוע: הדפסות –גרפאור, פרחים- פרחי היסמין
מגנטים: פלאשבק
עורך טקס: הרב חגי כהן
DIY: מספרי שולחן על שיפודי מרשמלו, בקבוקונים ממותגים למיץ טבעי , פוסטרים של יום העצמאות משנים קודמות, דגלונים, צהלולונים, ערכות התרעננות, שילוט לעמדות.
מתנות לאורחים: פרחים ממרכזי השולחן.

לעוד השראות
- PLACE IT: כך תבחרו גן אירועים מבלי לצאת מהבית!
בזכות טכנולוגיה חדשנית של מציאות מדומה תוכלו לערוך סיורים וירטואליים ברמה מטורפת בכל הלוקיישנים שתרצו
- בוהו מושלם, על הים: החתונה של אורי ואורי
אחרי שחתונה בטוסקנה ירדה מהפרק התקיים אירוע יפהפה בסטייל White Boho מטריף
- קפסולות של סטייל: החתונה התל אביבית של אוריה וגל
בני הזוג הרימו אירוע משגע במלון בוטיק אורבני, שהתקיים בכמה סבבים בעלי אופי שונה
- דסטיניישן וודינג, במדבר: החתונה של קרן וגלרון
כששני בני הזוג מתים על פסטיבלים, ברור שגם החתונה תהיה כזו
- Party in Pink ‘n Red: המסיבה התל אביבית של מיה וירדן
זו אחת החתונות השמחות והכיפיות שראינו, והיא הגיעה אחרי הצעה מתוקה במיוחד
- המקומות של קבוצת דינמו: 5 לוקיישנים תל אביביים שופעי סטייל תחת מטריה איכותית אחת
,גלריה דובנוב, High &, RiverSide הלורנס וטראסק: המקומות של דינמו מזקקים את כל הטוב שיש בעיר