קומפלקס האפשרויות הבלתי מוגבלות: הכירו את גבריאל

21.01.24

יש לנו חיבה מיוחדת ללוקיישנים שיש בהם קונספט מרענן ומקורי, כזה שיש מאחוריו חשיבה אמיתית ויציאה מחוץ לקופסה, אבל מודות שכזה עוד לא ממש יצא לנו לראות. קומפלקס עצום ומעוצב שבו שלושה מתחמי אירועים נפרדים, כאשר כל אחד מהם מספר סיפור שונה לחלוטין ומציע חווית אירוח שהיא לגמרי עולם ומלואו.

    

אנחנו מדברות על גבריאל תרבות אירוח - לוקיישן יצירתי ונועז שמעניק חוויה של אירוח, קולינריה ועיצוב בסטנדרטים ראשונים מסוגם בישראל - לאורחים שראו כבר הכל. אז איזה גבריאל הולכת להיות החתונה שלכם? 3 מתחמי אירועים מרגשים מחכים לבחירת לבכם.

 

חיים אפריאט 3

(צילום: חיים אפריאט)

 

חיים אפריאט 1

(צילום: חיים אפריאט)

    

האנגר

כאן הדמיון שלכן צריך לעבוד...

קיבלתן 1,400 מ״ר, עם תקרה בגובה 11 מטר להגשמת כל פנטזיה וקונספט עיצובי – יש לכן רעיון? 

ברוכות הבאות לאולם גבריאל, החלל המושלם לחתונת קונספט. אולם ענק בעל גמישות עיצובית המאפשרת לשנות את פני האולם מקצה אל קצה בהתאם לרצונכן וחלומותיכן. ה-מקום למסיבה הכי טובה בעיר.

 

מרווין 9

(צילום: מרווין)

 חיים אפריאט 6

 

  

מערכות התאורה וההגברה הותקנו בהשראת הקלאבים המובילים בעולם, עם סאונד מטריף חושים. במות וריהוט מיוחד והאווירה בהתאם. 

 

מרווין 92

(צילום: מרווין)

  
חיים אפריאט 8

(צילום: חיים אפריאט)

  
יורסטורי 2

(צילום: YOUR STORY)

 

את החלל המופלא הזה מקיף גן פרי עצום, מלא בעצי תות, מנגו, ליצ'י ועצי זית. כאן נערכות קבלות פנים מול מטבחים פתוחים ומפתים באווירה טבעית מופלאה. בתקופת החורף שטח הגן מקורה. 

 

שולחן

מגדירות את עצמכן כפודיז ויש לכן אורחים שהאוכל הוא גולת הכותרת מבחינתם? שולחן הוא המתחם עבורכן. 

 

אלעד סאסי

(צילום: אלעד סאסי)

 

אלעד סאסי 1

(צילום: אלעד סאסי)

  

2 15

(צילום: אלעד סאסי)

  

החלל מעוצב בהשראת מסעדת שף ויוצר חגיגה לחובבי הקולינריה, אבל לחלוטין לא רק. עם מטבחים פתוחים עליהם מנצח השף דודו אלמקייס, מלאכת ההכנה להופכת לשואו של ממש וארוחת טעימות נחשקת ומפנקת.

 

3 17

(צילום: נמרוד סונדרס)

 

10 6

 

  

אבל האוכל הוא לא הכל: שולחן גבריאל הוא חלל מרהיב, מעוצב בקפידה ומצויד במערכות תאורה והגברה מההתקדמות בעולם. הוא בנוי בלב גן ירוק, מוקף בריכות נוי ואגם קסום לאווירה מושלמת. 

 

הבוסתן

שנעבור לבגד ים?

 

הוויז'ן שהוביל להקמת בוסתן גבריאל כלל מעין שילוב בין אווירת ריזורט בטוסקנה, לניחוחות מקומיים. המיקס הזה מתאפשר בזכות טבע ירוק ופורח שמקיף את הגן הפתוח ורחב הידיים, כולו תחת כיפת השמים, שבו עצי זית ופרי מזכירים לנו את ארץ המגף, אבל גם הכי שורשיים ומקומיים שיש. 2,200 מ״ר של מרחבים ירוקים וטבע חלומי.

 

יוניק פוטוגרפי 2

(צילום: יוניק פוטוגרפי)

 

חיים אפריאט 5

(צילום: חיים אפריאט)

  

יניב סופר 1

(צילום: יניב סופר)

 

לכל אלה תוסיפו בריכה תכולה וענקית שמאפשרת לאורחים לחוש כאילו נחתו בחופשה, עם בר משקאות עשיר במרכזה. מסביב לבריכה צ'יל של ממש. זולות מפנקות, פינות ישיבה, כורסאות וריהוט גן. מהבריכה עוברים לרחבת ריקודים פתוחה ומאובזרת במערכות תאורה וסאונד המתאימות לחללים פתוחים, עד אור הבוקר.

 

פיפל פוטוגרפי 1

(צילום: פיפל פוטוגרפי)

 

פיפל פוטוגרפי 2

(צילום: פיפל פוטוגרפי)

 

חיים אפריאט 4

(צילום: חיים אפריאט)

  

מרווין 1

(צילום: מרווין)

   

כל מה שרציתן לדעת 1

מיקום?

צומת בית עובד.

 

איפה חונים?

מקום חניה צמוד למתחם האירועים.

 

איפה מתארגנים?

סוויטות מהודרות ומעוצבות לשלב ההתארגנות.

 

מה אוכלים?

מטבחי גבריאל, בהובלת שף דודו אלמקייס (מסעדת דוד ויוסף) מגישים קולינריה עילית עשירה ומגוונת. במטבחי גבריאל הכל מתחיל בחומרי גלם איכותיים ותוצרת חקלאית מובחרת, מהן נוצרות מגוון מנות בהשראה בינלאומית שלא יודעת גבול. כל אירוע נהנה מתפריט שמעניק לאורחיו חוויה קולינרית עוצמתית, טעימה ומרגשת. מקונדיטוריית גבריאל יוצאות מנות מתוקות ומסעירות. תפריט כשר ומרגש בכל אירוע - חלבי, בשרי וטבעוני - שנבנה בהתאמה עבורכם. 

 

יאללה בלאגן:

בכל מתחם מצויות מערכות התאורה וההגברה המתקדמות בעולם. כאלה שנמצאות בקלאבים הכי הכי מובילים באירופה. חווית מסיבה שבאמת לא הכרתן.

 

הכי מיוחד:

תרבות אירוח אמיתית בקומפלקס אחד הכולל שלושה מתחמים נפרדים, כל אחד בעל קונספט ייחודי, מה שלא תמצאו בשום מקום אחר. לכל אלה מתווספת הקולינריה של שף דודו אלמקייס, עם אוכל שנעשה כולו במקום, מבלי להתפשר אל אף פרט: דגי הים הכי טריים, חדר פסטות נפרד, קינוחים שנעשים במקום וחדר יין מדהים. קומפלקס גבריאל תרבות אירוח משתרע על פני אלפי מ"ר, כך שהאינטימיות והפרטיות בין המתחמים נשמרת בנוחות.

 

התגובות שאנחנו מקבלים מזוגות ואורחים:

אנשים אומרים 'עוד לא ראינו מקום כזה', ואפשר ממש להרגיש את התרגשות עם הכניסה למקום. כמובן שיש גם תשבוחות בלתי נגמרות על האוכל.

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)