עיצוב שכולו פרידה מהקיץ

28.08.15

קצת קשה להאמין אבל הקיץ הגיע לסיומו. חלקנו אהבנו אותו, אחרות לבטח קצת פחות אבל מה שבטוח - הנוכחות שלו בהחלט הייתה מורגשת וגם אצלנו, בבלוג-מגזין.

 

צילום: נעה קדמי

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

פוסטים רבים הוקדשו למר קיץ החביב, עם השראות עיצוב טרופיות, חתונות שנערכו על שפת הבריכה והמון צבעים בוהקים.

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

אז נכון, עדיין חם שם בחוץ וחלק יגידו לבטח שעוד מוקדם מכדי לספוד את הקיץ ולעבור לעונה הבאה, אבל ככה זה במגזינים - הפנים תמיד קדימה ואנו כבר לגמרי מוכנות לקראת הסתיו.

 

צילום: נעה קדמי

 

אך רגע לפני שנעשה את המעבר הזה, כמובן שלא נתנגד לעוד קצת השראה קיצית, במיוחד אם היא מזכירה לנו את הים וכמה שאהבנו את הים העונה!

 

צילום: נעה קדמי

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

כל האלמנטים השונים בעיצוב נלקחו מ"חדרפרטי- חווית אירוח", מקום שיקי לאירועים קטנים אך מעוצבים ובעלי אמירה, בדיוק כמו שאנו אוהבות.

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

צילום: גליה חרמון

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

אז מה מחכה לנו בתפריט? כלים ובקבוקים צלולים בגוונים כחולים, כריות בשלל הדפסים תכלכלים שהפכו את פינת הישיבה במפרסת לסופר מפנקת, כלי זכוכית בסגנון וינטג' עם נגיעות אוריינטליות וכמובן שגם שפע של סידורי פרחים לבנים.

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

צילום: גל פלוטניקוב

 

כל האלמנטים הללו יחדיו יצרו תחושה של חלום קיצי, באווירת ים תיכון, ממש כמו שמאייתות אותיות העץ - Dream וכל שנותר הוא להתפנק בין הכריות המפנקות עם כוס קוקטייל ביד.

 

צילום: גליה חרמון

 

צילום: גליה חרמון

 

רגע, קוקטייל? אז ברור שדאגנו לכן גם לשני מתכונים כיפיים באדיבות "חדרפרטי- חווית אירוח" עבור קוקטיילים קייציים, כדי שנוכל ליהנות יחדיו מהחוויה השלמה, אז צ'ירס!

 

 

 

Sangria Aperol-

 

רכיבים

60CC אפרול
20CC מחית מונין אפרסק
מנה של יין יבש- שרדונה או סוביניון בלאן
תפרחת נענע גדולה וסלייס תפוז גדול
הוראות הכנה

מוזגים את כל המרכיבים לכוס יין עם קרח. מערבבים היטב ומוסיפים את תפרחת הנענע לכוס.

 

Mohito Milaneze-

 

רכיבים

60CC קמפרי
20CC מונין למון גראס
30CC מיץ לימון
10 עלי נענע, חצי תפוז חתוך לקוביות.
סגירה בסודה
הוראות הכנה

כותשים את הסוכר עם הלימון והנענע.

מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש ומערבבים היטב.

סוגרים במעט סודה ומוסיפים קישוט תפרחת נענע יפה עם סליל לימון.

 

כלות יקרות, מקוות שנהניתן יחד איתנו מהחלום הקיצי רגע לפני שהוא חולף!

 

קרדיטים

צילום: גל פלוטניקוב, נעה קדמי, גליה חרמון

לוקיישן: חדרפרטי- חווית אירוח

מאת:כלות אורבניות
תגיות:
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)