דניאל ואביעד
21/10/25
אנחנו הגענו לצל החורש אחרי שעברנו הרבה מקומות שלא התחברנו אליהם וכבר היינו מיואשים... אבל ברגע שהגענו לשם לפגישה עם הלן המהממת כבר הייתה לנו אינטואיציה חזקה שזהו, סוף סוףףףף מצאנו את המקום בשבילנו.
החומר האנושי עושה בעינינו את כל ההבדל בתחושות וכל אחד ואחת מהצוות בצל החורש הם אנשים פשוט מדהימיםםם!
לאורך כל הדרך הרגשנו שיש לנו על מי לסמוך ושתמידד יש עם מי לדבר ושבכל נושא יעשו את המיטב בשביל לבוא לקראתנו ולגרום לנו להיוצ מרוצים במקסימום.
מיכל צאלים המושלמתתתת הייתה המפיקה שלנו באירוע והאווירה איתה הייתה וואווו מהרגע הראשון ועד השניה האחרונה שנגמר האירוע וחזרנו הביתה.
אנחנו מודים לה מכללל הלב, היא בן אדם מדהים וכיף לנו שזכינו.
מעבר לצוות המושלם, ברגע שנכנסים לצל החורש יש אווירה כללית כל כך טובה, כייפית וקסומה.
ממש כל פרט מוסיף לאווירה- מהשביל המוקף ירוק שבכניסה, עד אזור החופה ההורס, אזור השולחנות, רחבת הריקודים, הבר הענק והבריכה ברקע- באמת הכל פשוט בולללל ואין מקום יותר פסטורלי מצל החורש, הכלללל מוקף ירוק.
קיבלנו אין סוף מחמאות על האוכל שהיה וואווו, על היופי של המקום ועל הבר- האורחים פשוט נהנו ברמות וזה שווה הכל!!!