מסביב לעולם באירוע אחד

23.05.15

באירוע השקת העונה ב"על הים" ו"כוכב הים" - הוצג אחד הטרנדים שאנו כבר סימנו לעצמנו בתור הדבר הבא - ירידי אוכל. מדובר בקונספט אורבני מאוד במהותו ולכן הוא יכול להתאים כמו כפפה לכלות האהובות שלנו. 

 

 

 

 

הוא מעלה את ההיבט הקולינרי באירועים לרמה הבאה, בכך שהוא יוצר מטבח פיוז'ן שממש מעורר את החיך ואת בלוטות הטעם. כל דוכן מזון והקונספט המיוחד שלו - כאשר בכל דוכן שכזה אפשר למצוא ריחות, מרקמים וטעמים חדשים שמתערבבים יחדיו בצורה הרמונית ועם זאת גם מפתיעה יחדיו.

 

 

 

 

הקונספט של דוכני המזון שואף השראה הישר מהרחוב ובמיוחד במדינות מעבר לים, שם תרבות ה-Street food מאוד מפותחת וממש אי אפשר לצעוד כמה דקות רצופות מבלי לפגוש בממתק קולינרי שונה לחלוטין מקודמו. מדובר בתרבות כיפית ומעודכנת לאורח החיים המהיר שלנו, שמאפשרת ליהנות מאוכל טעים תוך כדי שנשארים בתנועה ולכן החיבור לעולם האירועים מרגיש סופר נכון.

 

 

 

 

בהתאם להשראה מהרחוב, גם הכלים הוגשו באריזות ובחומרים מתכלים ואפילו הגרפיקה נלקחה מעולם הגרפיטי שפוגש אותנו ברחוב. מאחר שבכל זאת באירוע על שפת הים עסקינן, לצד המוטיבים העירוניים ניתן היה למצוא בו גם צנצנצות בצבעי הטורקיז לצד כסאות ישיבה תואמים, גיבסניות מרעננות ושימוש נרחב בבדי יוטה ונייר קראפט - גם כן שילוב מדויק וחם בעולם העיצוב.

 

 

 

 

האורחים נפרדו מן המקום עם עציצי תבלין שקיבלו לביתם ומגוון פיצוחים שהוגשו עבורם בקונוס מעוצב. אחרי שראינו את תרבות ה-Street food פולשת למסעדות הגורמה ואת השפים מאמצים אותה בחום, כיף לראות כיצד היא מחלחלת גם בעונת האירועים ותעשה לנו רק טוב.

 

 

 

 

 

קרדיטים

לוקיישן: על הים, כוכב הים

מעצבות: יערה מנור ומיכל כהן

מעצבת גרפית: חני גולד

צלם: ג'ייסון גולד

שף: השף רונן עזר - קייטרינג אינדיגו

מאת:כלות אורבניות
פרויקט מציאות מדומה יצא לדרך
באיזה איזור בארץ? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
מה הסגנון? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)
כמות אורחים משוערים? (ניתן לסמן כמה אפשרויות)